dissabte, 1 d’octubre del 2011

Escalada en família a la Vall de Lord

En un lloc proper al Santuari de Lord...

A primera hora del matí faig una incursió en solitari per col.locar un parabolt amb anella en un lloc estratègic.

A mig matí ja hi som tots, passo la corda per dalt, s'encorda la Nora i amunt...fins que arriba l'hora de despenjar-se..quina por!....sembla que caldrà un acompanyant per baixar. Bé, tot té solució no? Dos nusos al cap de la corda i a baixar!

És el torn del Feliu, no serà menys no!? Repetim l'operació de nou!

Ara ja han perdut la por, llàstima que de moment només tenim una via...paciència i parabolts!


El Feliu a l'atac

El Feliu intentant baixar

La Nora despenjant-se de la via

L'Eva fent d'espectadora

11 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ei Marc! una bona manera d'anar entrenant la canalla, segur que voldran repetir! Una cosa, només un parabolt amb anella a dalt? ja sé que pèsen poquet però...

Marc Sanllehí ha dit...

Hola Jaume

Ja tens raó ja. La intenció era posar-hi dos parabolts, però vaig tenir problemes tècnics amb el segon... ho vaig solucionar fent una prova de càrrega abans de penjar-hi la canalla

Eduardo ha dit...

Que bien poder disfutrar de las aficiones con la familia

Anònim ha dit...

Hola Marc.
M'estar molt bé que hagis anat a escalar amb la família i segur que has estat molt feliç de poder-ho fer.

Però el que no m'esta tant bé és que hagis posat un parabolt en algun lloc sense sentit. Ni que sigui una vieta de III deixa-la bé, amb un altre parabolt a la reunió i algun més per si mai algú la vol fer de primer, li poses nom i la ressenyes, així tindrem una altra via per tothom.

Fins aviat.

Parce.

Marc Sanllehí ha dit...

Hola Parce,
Quan vulguis quedem per aquí dalt i en parlem tranquilament. Encara que no t'ho sembli segur que tenim en comú moltes de les essències de la muntanya i l'escalada.
Només dir-te que crec que t'equivoques en el lloc i en les formes del teu comentari.

Rai ha dit...

No entenc el comentari de l'anònim, què vol dir sense sentit? Imagino que si s'ho passat bé ja tenia molt de sentit. Potser sí que caldria acabar de posar-hi un altre parabolt i ja està llest per qui ho vulgui repetir. De tota manera millor un pèl més vertical per despenjar millor la canalla.

salut!

Xavi ha dit...

Hola Marc, al Feliu se'l veu molt ben posat a la paret, i la Nora també sembla que no té gens de por. Ja vindrem un dia amb el Lluc i ens hi portes, la paret té molt bona pinta.

Pietro ha dit...

Bé, bé, això pinta bé...aquestes noves generacions donaran guerra!

Anònim ha dit...

Hola Marc.

Doncs per mi cap problema. No sé si ets d'aquí St. Llorenç o no però digam alguna cosa quan puguis quedar. El meu mail és luisparcerisa@yahoo.com

Rai, el tema del sentit o de sense sentit vol dir que actualment amb la facilitat que tenim per possar parabolts gràcies als taladros, els posem al nostre gust sense pensar gaire en que estem deixant allà per sempre més i en l'ús que pot fer un parabolt enmig d'una codinera de roca i els interrogant que pot ocasionar quan una altra persona d'aquí X anys s'el trobi. Espero que m'entens oi? Doncs això.

Doncs res Marc, ja hem diràs quelcom.

Parce

Llorenç ha dit...

ep! que jo us conec als dos i segur que no hi ha problemes un cop parlat, les paraules sense les expresions de les cares, tons i mirades son molt traidores!. Si voleu jo pago les clares! que si tot va bé pujo per aquí en un parell de setmanes!

Marc Sanllehí ha dit...

Ei Llorenç!
Segur que tens raó, quan vulgueu quedem per fer unes clares i ho arreglem.